Produse speciale

ZIUA MĂRCII POȘTALE ROMÂNEȘTI 1917 – „PE AICI NU SE TRECE!”

Albumul filatelic este realizat în tiraj limitat de 245 exemplare şi este echipat cu blocul de 2 timbre al emisiunii şi plicul „prima zi” având ştampila „prima zi” aplicată în clar în folio aur. Fiecare element este numerotat de la 001 la 245. În deschiderea albumului este etalată reproducerea unei gravuri cu imaginea Mausoleului de la Mărăşeşti.

IAŞI, ORAŞ AL MARII UNIRI

Albumul filatelic este realizat în tiraj limitat de 245 exemplare şi este echipat cu blocul serie completă a emisiunii (ce include şi timbrul coliţei) şi setul de plicuri „prima zi” având ştampila „prima zi” aplicată în clar în folio aur. Fiecare element este numerotat de la 001 la 245.  

Europa 2017, CASTELE

Albumul special este realizat în tiraj limitat de 353 exemplare și reuneşte în tematică comună, produse aparţinând filateliei şi medalisticii, prin două produse valoroase de colecţie: blocul cu două timbre nedantelate al emisiunii şi medalia care prezintă pe avers şi pe revers efigia lui Iancu de Hunedoara şi Castelul Huniazilor. Certificatul de autenticitate prezintă caracteristicile medaliei, iar blocul emisiunii este numerotat de la 001…

Colecţii româneşti: TIRBUŞOANE (II)

Albumul filatelic este realizat în tiraj limitat de 225 de exemplare şi este echipat cu coliţa nedantelată a emisiunii, având ataşată o manşetă ilustrată cu elemente grafice în folio aur şi setul de două plicuri „prima zi”, având ştampila „prima zi” aplicată în clar în folio aur. Fiecare element este numerotat de la 001 la 225.

SFINTELE PAŞTI 2017

Produsul filatelic special (cu timbru de argint) este un concept exclusiv Romfilatelia, realizat într-un tiraj limitat de 353 exemplare. Timbrul din argint este replică a mărcii poştale din coliţa emisiunii şi este inserat în acest produs, alături de certificatul de autenticitate şi blocul special de trei timbre (seria emisiunii alături de timbrul nedantelat al coliţei), numerotat de la 001 la 353.

SFINTELE PAŞTI 2017

Albumul filatelic este realizat în tiraj limitat de 403 exemplare şi este echipat cu blocul special al emisiunii (conţinând două timbre nedantelate şi coliţa emisiunii) precum şi plicul „prima zi” având ştampila „prima zi” aplicată în clar în folio aur, ambele produse fiind numerotate de la 001 la 403.

PĂSĂRI INTELIGENTE

Albumul filatelic este realizat în tiraj limitat de 245 exemplare şi este echipat cu blocul de 4 timbre al emisiunii şi plicul „prima zi” având ştampila „prima zi” aplicată în clar în folio aur. Fiecare element este numerotat de la 001 la 245.

ORHIDEE SĂLBATICE

Albumul filatelic este realizat în tiraj limitat de 245 exemplare şi este echipat cu blocul de 4 timbre al emisiunii şi plicul „prima zi” având ştampila „prima zi” aplicată în clar în folio aur. Fiecare element este numerotat de la 001 la 245.  

CRĂCIUN 2016

Mini-albumul special (cu timbru de argint aurit) este un produs exclusiv, concept Romfilatelia, realizat într-un tiraj limitat de 351 exemplare. Timbrul din argint aurit este replică a mărcii poştale care ilustrează Naşterea şi este inserat în acest mini-album, alături de certificatul de autenticitate şi blocul de două timbre (timbrul Naşterea + timbrul din coliţa emisiunii), numerotate de la 001 la 351.

CRĂCIUN 2016

Albumul filatelic este realizat în tiraj limitat de 351 exemplare şi este echipat cu blocul de trei timbre (timbrul Naşterea + două timbre Crăciuniţa) al emisiunii şi plicul „prima zi” având ştampila „prima zi” aplicată în clar în folio aur, ambele produse fiind numerotate de la 001 la 351